Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jo, der er nok nogen enkelte der bevidst betræder forbudte områder i sprint. Men det sker altså langt oftere ubevidst, enten fordi løberen uforvarende kommer til at løbe gennem forbudt område eller kommer til at passere hæk/mur eller lign. Men desværre er årsagen også tit at arrangørerne (banelæggere og korttegnere) ikke gør deres arbejde godt nok. For eksempel bliver løberne ofte præsenteret for dårlige print, hvor den sort-grønne forbudte farve er meget svær at skelne fra den normale tæthed 3. Eller måske er forbudt-signaturer skjult af banepåtryk, eller på anden måde svær at læse af kortet. Jeg har selv præsteret at passere en hæk, som var skjult af postcirklen. Overvejede at melde mig selv som diskvalificeret, men da jeg fandt ud af, at flere andre havde gjort det samme, droppede jeg det. Heldigvis fik jeg ikke karantæne for det... For at undgå løberes overtrædelse af reglerne i forhold til forbudte områder skal det tænkes grundigt ind i banelægningen - og der skal hænges afmærkning op langs og omkring eventuelle kritiske områder. Så undgår man langt de fleste overtrædelser.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: gggeggotbb

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.