Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Man kan ikke rigtig dømme, hvis man ikke selv så det. Og rigtig ærgerligt med så usmagelige kommentarer, der jo i et par tilfælde kan læses i denne tråd. Om der bliver givet for meget hjælp her, er dog en fin diskussion, men diskussionen bør gå efter bolden og ikke manden!

Hjælpen blev givet på, hvad jeg vil definere som stævnepladsen - efter sidsteposten. Der var slet ikke vagtpersonale nok til at vise hvor præcist man måtte være hvornår. Måske måtte man ikke springe ud til startposten, men sidst startende var jo Maja selv. Jeg så løbere der fx. fik lige så meget hjælp ude på banen - og her er det efter min mening i hvert fald ikke i orden. En ting man måske også skal tage i betragtning, hvis man synes man skal dømme her er, at der var tale en fæl arrangørfejl, ved at der blev placeret to poster så tæt på hinanden (startposten var en alm post - bare uden SI enhed). Arrangørfejlen gav tilskuerne en ekstra motivation til at hjælpe. Hvad var der mon sket hvis Tove slet ikke havde opdaget at hun tog startposten og løb direkte i mål - med en klage til følge?

Arrangørerne havde de slet ikke styr på at friholde løbsruten fra tilskuere, turister og trafik. Omkring sidsteposten var der flere gange kaotiske tilstande og sigten til de to poster varierede. Dette er i sig selv unfair. Bør indgå i diskussionen.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: savuqiviqo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.