Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg må indrømme, at jeg heller ikke tror på den.
I dag kan vores klub samle 50-60 løbere til en divisionsmatch, da der er fokus på det. Hvis vi skal løbe så ofte, så vil jeg tro, at vi måske ville samle 15-25 løbere til hvert løb. Divisionsturneringen vil dermed miste sin status/betydning.
De fleste i vores klub ville heller aldrig være interesseret i, at skulle betale 14 x startafgifter.

Når det er sagt, så tror jeg, at en gennemgående individuel konkurrence med løb hver anden weekend kunne være interessant.
I "gamle" dage var der vist en gennemgående konkurrence i kredsløbene. Det kunne få mig ud i skoven. Det kunne måske give flere løbere, men igen ville mange nok fravælge pga. tidsforbrug, kørsel og startafgifter. De lokale træningsløb er dels gratis, hurtige at komme til og tager ikke nødvendigvis en halv dag.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: rufdrkus

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.