Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Det er en interessant tanke.. Der skal helt sikkert files og justeres, men hvorfor ikke?

O-løb er i dag den perfekte sekundære sport, fordi der ikke er så mange attraktive konkurrencer for breddeløberen. Eller også er O-løb blevet en sekundær sport fordi vi ikke har formået at forny os, følge med tiden, og sikre at produktet stadig er attraktivt for udefrakommende?

Der er altid forfriskende når der kommer nye tanker i vores - til tider - lille, indspiste, selvdestruktive niche-sport. Desværre bliver de nye tanker alt for ofte pillet ned inden de når udstillingshylden med argumenter der nemt kan sammenfattes til "sådan plejer vi ikke at gøre, og hvis det skal være sådan bliver jeg væk".

Det er uanset om emnet er divisionsmatcher, elektronisk tidstagning, rekruttering, geocaching, o-løb på cykel eller børn&unge.

Det rigtigt interessante i den diskussion vil være at spørge nogle nye i sporten om de vil finde det attraktivt.

Og ellers bliver vores gennemsnitsalder jo bare ved med at øges fra år til år, for fastholdelse af nye er næppe det der kan betegnes som en spidskompetence.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: savuqiviqo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.