Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Uden at jeg på nogen måde at have gennemtænkt modellen tænker jeg, at det også kunne være interessant at lave en form for national rangliste i alle klasser.

Jeg forestiller mig, at man kunne lave en form for rangliste i stil med WRE-løbene, hvor man som deltager får et antal point alt efter placering og styrke i det felt, der deltager i løbet.

Ranglisten kunne eksempelvis bruges som en rettesnor for startlisterne til de individuelle DM-løb, hvor de højest rangerede fik fordel af at starte sidst.

Ellers synes jeg der er mange fine tanker omkring gentænkningen af divisionsturneringen. Jeg er dog lige som hovedparten skeptisk ved om der bliver for mange løb, om det vil være for vanskeligt flere gange om året at lokke deltagere på tværs af landet for et enkelt løb og om det i praksis er muligt at arrangere de sidste runder i turneringen som foreslået. Der er flere praktiske hensyn at tage, blandt andet skovtilladelser.

En ide kunne på 1. divisions-niveau være at lave en øst- og en vestdivision med seks hold i hver division, hvor klubberne mødes fire gange om året, to gange om foråret og to gange om efteråret. De tre bedste klubber fra øst og vest mødes i en finale, der går på skift mellem de to landsdele.

Løbene skal holde højt sportsligt niveau, gerne i skove der ikke benyttes ofte med klasseinddeling som til de gamle B-løb og muligvis et lidt bredere udvalg af baner (10 svære, to mellemsvære én let og én begynder), men samtidig være attraktive at deltage i med korte afstande mellem parkering, start og mål, passage af stævneplads for hovedparten af klasserne, hurtig resultatformidling mv.

Samtidig skulle rankingen i de enkelte klasser også være en del af løbene, suppleret med resultater fra andre individuelle løb i sæsonen.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: rufdrkus

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.