Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej Henrik

Jeg synes faktisk at kritikken er berettiget.

Man kan jo være uenige om indholdet og alle har ret til deres holdning, men forløbet har været særdeles uskønt.

Det er korrekt at det har været diskuteret, bl.a. på klubledermøder, men ikke på en måde, hvor klubberne reelt har fået indflydelse. Bl.a. blev en indsigelse fra Østkredsens klubber ikke taget til efterretning, fordi den var indleveret lidt for sent.

Jeg har faktisk deltaget i et par af disse klubledermøder, men må konstatere at de bevidst eller ubevidst var planlagt sådan at der reelt ikke var tid til diskussionen, da den lå sidst på dagsordenen og der ikke blev snor i tidsforbruget på de indledende punkter. Derfor var tiden allerede overskredet da det vigtigste punkt skulle diskuteres og det blev derfor ikke en reel diskussion.

Hvis DOF ønsker at være et demokratisk forbund, så skal man kraftigt overveje en ændring af den måde reglementsændringer gennemføres på.

I dag er det reelt således at det er svært (umuligt ?) at stoppe et forslag - uanset om det er ønsket af medlemmerne eller ej. Et forslag kan komme fra et udvalg, en person, en klub og det er jo i princippet fint nok, men når et udvalg så begynder at formulere så først begynder at formulere et forslag så er det endog meget svært at stoppe.

Eller sagt på en anden måde - det er alt for let for en eller flere personer med en dagsorden de bruger tid på at få vedtaget at få meget stor indflydelse selvom det ikke tjener medlemmernes interesse.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: ebrugeki

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.