Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
En helt kort respons på en meget lang historie omkring bladet
Bladet har været voldsomt nedprioriteret af DOF igennem nu snart mange mange år. Dødsstødet til bladet kom da man reducerede antallet af udgivelser. Jeg kan faktisk ikke engang lige her og nu huske hvor ofte bladet udkommer. Er det 4 gange? Så den langsigtede DOF plan har været at det skulle lide sin egen død.
Et godt blad skal udkommen helst 8 gange om året. Gerne oftere. Således kommer der en genkendelse og gamle nyheder er lige pludselig ikke så gamle. Og det er super at have det blad liggende. Jeg besøger gamle o-venner som har alle blade stående.
Bladet er vigtigt.
Jeg er et såkaldt perifert medlem. Påstår jeg er en gammel stjerne, men den er godt nok blegnet voldsomt. Løber næsten ikke mere. Men betaler min kontingent af kærlighed til sporten og så den ene divisions match jeg får taget mig sammen til. Bladet dukker op alt for sjældent og husker mig på mit tilhørs forhold.
Og jeg som ikke hænger på o-sportens sociale medier hver dag, så er bladet faktisk godt. Det er et rigtigt godt blad. Hvad er det for noget sludder i siger. Rigtigt godt.
Og det er en skam at man inden for DOF i sin stræben efter alt andet, har glemt dette. Siger jeg ordet bredden. Os der hygger os og som betaler kontingent. Måske skulle jeg droppe det ene divisionsløb om året og så bare melde mig ud. Bladet, alt for sjældent, var mit anker punkt og glæde ved min sport. Og hvis bladet var udkommet noget oftere, så kunne det også være at jeg var blevet mere aktiv.
DOF, med de verdens stjerner vi har. Er vi virkelig ikke i stand til at lave en væsentlig annoncedækning for udgifterne.
Nej, jeg tror DOF opgav for mange år siden. En skam.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tovuvemopi

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.