Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Meget enig med analysen af den manglende bredde i H21.
Dog ser jeg også en udfordring mere ved sporten og det er de voldsomme stigninger i startgebyrer.
Især for den store bredde hvor nogen måske mest vil betegne sig selv som motionister, og hvor det måske mere af alt handler om at komme en tur ud og løbe i skoven med et kort i hånden, end det reelt handler om at konkurrere og helt ærligt er 150-200 kr i mange motionisters optik lige lovligt meget. Derfor vil mange motionister måske (jeg selv incl.) vælge en åben bane (hvis prisen her er mere overkommelig, eller et træningsløb fx. (VTR træningsløb hvor startgebyret er ca. 30 kr) eller som de ugentlige løb på Bornholm hvor det kun koster ca. 30 kr at komme ud og løbe fede baner i fede skove hver weekend med SI, hver eneste weekend.

Jeg vil om lidt møde en masse argumenter som "folk betaler MEGET mere for at deltage i motionsløb", "husk hvad det koster at lave nye kort", "klubberne skal jo have indtjening (så de kan gøre træningstilbuddene for egne ungdomsløbere og medlemmer gratis)" og meget andet.

Alle er valide argumenter, men bare ret ligegyldige for den motionist som bare ønsker at komme ud og løbe en tur i skoven med et rimeligt ok kort, efter nogle poster, gerne SI. For dem (eller i hvert fald undertegnede) så er det totalt ligegyldigt om der serveres kaffe og kage i cafeen, om der uploades billeder på nettet efter løbet eller om der er hoppeborg til ungerne.

SKOV, KORT og POSTER, og det SKAL man altså kunne gøre billigere end 150 kr (+), det kan man i hvert fald til VTR og på Bornholm, og ja ellers må man jo bare ud og løbe efter nogle træpæle i find-vej-i. :-)

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: pudduasote

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.