Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Tak til Anders for klarificering af grundlag for korttegning.
Herunder en lille opgørelse af startgebyret for både små og store løb.
NAT CUP 75 kr
Kredsløb 95 kr (åben bane 100)
DM NAT 180/360 kr. Også for åbne baner.
NJ 2 dages 120 pr dag. 150 for åbne baner.
Danish Spring 120 pr dag. 90 for åbne baner
Div match. 90 kr. 110 for åbne baner.
SM lang 105 kr. 120 for åbne baner.
JWOC tour 130 kr.
DM mellem 175/275 kr åbne 150.

Så kan man jo selv vurdere om man synes prisniveauet er passende og også tiltaler bredden/motionisterne.
For undertegnede så generelt nej. Og der mangler ofte også fleksibilitet i forhold til at man til mange løb efterhånden skal tilmelde sig åbne baner i o-service flere uger inden løbet.

Om orienterings Danmark så kan påvirke samfundstendensen vedr. Shoppingkultur, fleksibilitet og ønsket om at kunne tilmelde sig på dagen, stiller jeg mig stærkt tvivlende overfor.
Jeg tror resultatet vil blive endnu flere "motionist" tiltag som det nævnte på Stevns. VTR eller på Bornholm og jeg tror at DOF og kredsene er nødt til at anerkende og understøtte (IKKE ØKONOMISK) behovet for disse aktiviteter. Jeg tror desuden at vi er nødt til at revurdere de generelle startafgifter og fleksibiliteten hvis vi ønsker flere deltagere fra bredden til kredsløb, SM, DM osv. Alternativet er jo bare at betragte de store stævner som "Elitens" og så acceptere "SUB kulturen" som nødvendigt for at udbrede kendskabet til O-sporten.

En tilføjelse er jo transporttid og udgifter til transport. Og helt ærligt tror jeg der er mange motionister fra Midt-vest og Sydsjælland der
får lige så meget ud af at løbe et VTR løb eller STEVNS løb til 30 kr i startafgift fremfor at skulle køre væsentligt længere til fx hillerødskovene for at løbe et kredsløb som så koster ca. 100 kr. Begge løb der i min optik er sammenlignelige i anvendelse af SI, rimeligt opdaterede kort. Osv.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: huqitisotn

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.