Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Fremgår af reglementet. Bl.a. , at"... der opfylder et af følgende 3 kriterier:1. Er optaget på forbundets stævnekalender som et A, B eller C løb/stævne, eller2. Er optaget på stævnekalenderen på forbundets hjemmeside, eller3. Er optaget på kalenderen i O-service eller bekendtgjort på anden vis til en bredere kreds og der er mindst en klasse, hvor ren startafgift overstiger kr. 30 eller startafgift inkl. brikleje overstiger kr. 40."Så når man som klub, distrikt, andet vælger at afholde løb til en pris af 30.- sparer man løbsafgiften. Det handler ikke om at "snyde" andre, men er i følge reglerne.Løbsafgifterne er så 18.- for de første 200 og sidenhen 34.- kr., så prisen vil (i praksis) altid hoppe mindst fra 30.- til 50.- kr.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: funippeppo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.