Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:



Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.




Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
I stedet for løbsafgift burde DOF få en afgift fra samtlige medlemmer, således at alle betaler til gildet. Måske får de det i forvejen, men så skal den sættes op, så det ikke kun er dem, der deltager i terminslisteløb, der betaler gildet og alle andre nyder godt af det kortarbejde, skovkontakt, klubarbejde m.m., som er nødvendigt for at kunne drive DOF og dermed terminslisteløbene. Der findes flere grupperinger (end de nævnte) rundt omkring i landet, der laver løb for en større kreds af deltagere uden om løbsafgiften. Men lystigt lukrerer på klubbernes arbejde ellers. Og ja, jeg deltager i mange af dem, da de er billigere og jeg får det nødvendige: Kort, skov og bane, men jeg løber også mange terminslisteløb. Men jeg så helst, at alle der løber O-løb i Danmark betaler/støtter sporten kollektivt. Som der er nu, så er det dem, der løber flest terminslisteløb, der betaler, mens dem der løber mange af de løb, der går uden om løbsafgifterne, ikke betaler noget. Og jeg tænker ikke på de almindelige klubtræningsløb, men altså de større fælles løb, der laves rundt omkring i landet på tværs af klubber.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: dutopussac

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.