Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Joakim von And:
Det lyder som om du overhovedet ikke kan se noget positivt ved DOF? DOF er ikke kun landsholdsstjerne! Hvad med alt ungdomsarbejdet (weekend kurser, sommerlejte, KUM mm), Find Vej -projektet mm. Det koster alt sammen. Hvis ingen vil spytte i kassen bliver der ingen af den slags, og endnu mindre rekruttering. Hvem skal så lave alle de billige løb du taler om? De fleste af dem der arrangerer den slags er nok overvejende meget aktive personer der løber masser af løb og sikkert også arrangerer større løb.
Og jeg gad i øvrigt godt se hvilken spejdergruppe og lille ro-klub med begrænset medlemsskare der selv vil betale for at få tegnet kort. Pengene flyder heller ikke ligefrem i den slags foreninger.
Der er sikkert også nogle klubber der meget hurtigt skruer kort-prisen op hvis de opdager at de bliver misbrugt!
Lad os nu i stedet prøve at være lidt solidariske. Hvis du dyrker o-løb gennem hele livet, så vil der være perioder hvor du bidrager mere (med betaling af løbs-afgifter og frivilligheds-timer) og andre perioder hvor du bidrager mindre (når du har små børn, som så senere får massivt igen ifm ungdomskurser).

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: pudduasote

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.