Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Det eneste vi bliver enige om er vist at vi er uenige og fair nok med det. Umiddelbart beskriver det også ret godt de "yderste" fløje af orienterings Danmark.
Den eneste årsag til at jeg overhovedet blandede mig i debatten var at man efterlyste flere deltagere fra bredden i H/D 21 og mit input til den efterlysning var så priserne og den manglende fleksibilitet i forhold til tilmelding.

I forhold til de "billigere alternativer" så tror jeg de er kommet for at blive såfremt vi vil have O-løb til at dække hele landet. Klubberne på midt, syd og Vestsjælland har jo bittert erfaret hvor svært det er at lokke de mange nordsjællandske oløbere til at deltage i løb med mindre vi da snakker et DM i klinteskoven eller lign. Og helt ærligt gider jeg ikke betale 3-4 gange så meget og bruge mere end dobbelt så meget transporttid for at løbe et kredsløb i Nordsjælland fremfor et VTR løb på syd eller Vestsjælland. Og nej arrangørene her er oftest IKKE de mest aktive på landsplan men i høj grad lokale ildsjæle som arrangerer 1-2 VTR løb om året for så at kunne deltage i de resterende til 30 kr pr gang i eget "lokalområde". De største klubber i området. Roskilde, Sorø, Køge og O-63 er jo som eksempel MEGET aktive i VTR regi og har da ingen interesse i at øge kornpriser etc som vil begrænse udbuddet af løb i eget lokalområde.

Så ja jeg vil fastholde min opfordring om at kigge ind i billigere startafgifter og mulighed for tilmelding "på dagen" hvis vi ønsker flere deltagere i bredden....... (og ikke søge at bekæmpe de billige alternativer som i min optik netop fastholder bredden især i "udkantsdanmark")

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: cifavofovp

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.