Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Bilder mig selv ind, at jeg stadig er ung, mine øjne mener noget andet. I hvert fald i trav med kort.

Jeg er derfor nået til den erkendelse, at jeg må prøve mig med et tommellup, og trøster mig samtidig med, at mange i eliteløbere allerede bruger tommellup og at kortenens detaljeringsgrad er steget markant de seneste årtier.

Jeg vil derfor gerne høre om eventuelle fordele og ulemper ved tommelkompas og de forskellige modeller/mærker?
Jeg er udemærket klar over at der kan være en del "religion" ift. mærke osv., men guide mig venligst, hvis du har et know how.
Jeg mener at tro, at tommellup kan fås som Silva og Moscow kompas.... Meget mere ved jeg ikke, dog bilder jeg mig selv ind, at have hørt, at der forskel på de to mærker ift. robusthed go reperation hvis det skulle "knække".

Beklager på forhånd, hvis lignende tråde tidligere har været fremme, men jeg er ikke den mest aktive i dette fora.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tahegatemt

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.