Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Må desværre erklære mig enig. Det er mig en gåde at landevejsløbere bliver tiltrukket af længere og længere distancer, og gerne bruger adskillige timer, flere gange om året, på at løbe halv- og helmarathon. I orienteringssporten er det derimod gået den anden vej. Der er kun et par “klassiske” distancer tilbage og ultralang er nærmest på vej til at forsvinde - hvis den ikke allerede er det. Med vindertider på 60-90 minutter i de ældre klasser kan det næppe kaldes ultralang.
Der var engang, hvor man som orienteringsløber kunne bryste sig af at være lidt sejere og hårdere end landevejsløberne. I min optik er det omvendt nu.
Jeg har efterhånden nået en alder, hvor jeg er nødt til at vælge en yngre aldersklasse for ikke at skulle nøjes med mellemdistanceorientering. Derfor er jeg seriøst begyndt at overveje hvorvidt orienteringsløb stadig er en sport jeg gider satse på, eller om jeg hellere skal fokusere 100% på landevej/trail. Det er ærgerligt det er nået dertil, men jeg har ærligt talt ikke lyst til at køre tværs over landet for at løbe 30 minutter.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: huqitisotn

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.