Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hold da op, der er gang i den herinde...

Jeg kan røbe at vi i forbindelse med tilmelding har ønsket "forskudt start fra ... ...", altså hverken sen- eller tidlig start. At jeg så er blevet placeret som sidst startende i alle disse tilfælde har udelukkende været arrangørernes beslutning (til stor irritation for den bedre halvdel, som så har skulle starte først...).

Jeg synes det er fedt at alle arrangører indtil videre, gerne har villet hjælpe vores børnefamilie med at få tingene til at gå op. Alternativet er jo, at vi slet ikke kommer (for åbne baner er ikke interessant for nogle af os). I virkeligheden burde man måske i stedet kigge på løsninger/tilbud så det bliver mere overskueligt for småbørnsfamilier at komme ud til stævner, for jeg tror at logistikmareridtet afholder mange fra at komme. F.eks. med flere tilbud/aktiviteter til de mindste, som ikke kan løbe endnu.

Mvh
Familiefaren (og landsholdsløberen)

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.