Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Der er over 36 klasser der deles point ud i. Det er lige så mange klasser som Sorø havde løbere. Det betyder, der for alvor er åbnet op for at kunne spekulere i, hvilke løbere der placeres i hvilke klasser, hvilket i det gamle system var blevet begrænset. Især i de lavere divisioner, hvor klubberne ikke råder over så mange løbere, kan der spekuleres. Der er ganske enkelt klasser med "gratis" point, hvis de gamle tager udfordringen op som et andet Wild West og melder sig ned i en klasse tænkt til de yngre seniorer. Hos klubber med mange løbere, bliver løbere der ikke vil kunne tælle i deres normale klasser opfordret til at løbe en mellemsvær eller let bane, hvor der er billige point at hente. Og klubber, hvor ungdommen ikke er til stede, er man sat helt ud af kampen.

Helt som flere havde forudsagt, skal der tænkes meget mere taktisk og flyttes løbere rundt ift. normalklasser, da der er rigtig mange gratis point at hente, bare ved at gennemføre. For min egen klub bliver der øffet over udsigten til, at nogen kommer til at løbe mellemsvære eller lette baner, for at klubben kan klare sig bedre. Rent faktisk nævnte flere, at de hellere blev hjemme, end at føle sig presset til en lettere bane end niveauet og lysten er til.

Prøv at se, hvor mange klasser der deles 0 point ud. Det er jo helt håbløst og uinspirerende:
https://odense-ok.dk/wp-content/uploads/2019/05/DiviMatch-2-Gr%C3%B8ften-2019.pdf

Med venlig hilsen en, der nok opfinder en undskyldning til næste divisionsturnering.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: qodppumaso

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.