Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
DIF DM i flest deltagere, hvor en afgørende faktor er, hvor mange nybegynderforældre men kan hive i skoven. Super koncept.

For de store klubber, ligger der rigtig mange point at hente, ved at spekulere.
Der er 3/3 løbere der kan tælle i H/D 50-59 og HD 40-49 og 4/4 løbere i H/D 21-39. Det er nok ikke så svært for klubberne at regne ud, hvem de er eller hvem de er med et par ekstra løbere i klassen. Dem der kommer lige efter, gælder det så om at placere på banerne H/D Let, H/D 45B og H/D 21B. Er man stærkest i disse klasser, med rutinerede hurtige løbere, kan man hente 36 point. Tilsvarende kan man hente 16 point i H/D 20B og D 14B. Altså over 50 point få, hvis man putter de næst stærkeste løbere på B banerne. Jeg ved godt, at de klubber der stiller med de løbere klasserne er tænkt til, henter halvt så mange point, hvis de kan fylde klasserne med disse løbere, men alligevel. Er det virkelig tanken, at man vil have disse B-klasser befolket med løbere som klasserne ikke er tænkt til?
Jeg kan allerede høre klagesangene mod de klubber der tager divisionsturneringen seriøst, når de optimere deres hold.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: vohamlemof

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.