Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
At systemet tilgodeser den store klub kan vel næppe kaldes urimeligt - det er jo et DM for klubhold.Som traditionelt 4., 5. eller 6. bedste på min 'gamle bane' er jeg da kun glad for at kunne bidrage med point til klubben ved at løbe en anden ("yngre" og dermed længere) bane, hvor vi har færre deltagere.Det samme tænker jeg gælder alle ungdomsløbere, der nu kan se deres eget navne fulgt af 3 - 2 - 1 point. Mon ikke de bliver ansporet mere af dette, end af at blive nr. 4 efter (f.eks.) en stribe H50 / H60-løbere?At små klubber også med fordel ville kunne tænke taktisk, kan man få syn for sagn i Sydkredsens 2. division. Udover de mange 0-0 resultater er der ledige point til alle der gennemfører H21.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: devuccapos

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.