Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hvis der skal tænkes taktisk i forbindelse med en divisionsturnering og samtidig belønne klubber for både at have mange og dygtige løbere, kunne en komplet omlægning af pointsystemet måske være en mulighed.

Kunne man lave et system, hvor hver klub skal stille med mindst tre løbere i hver klasse for at opnå max-point. Klubberne angiver på forhånd hvem der skal være Løber A og Løber B, Løber C og Løber X. Løber X er de løbere, klubben på forhånd vurderer ikke er blandt de tre bedste i sin klasse.

Løber A fra OK Y dyster så individuelt mod Løber A fra OK Z. Vinderen af den indivduelle duel får tre point. Løber B dyster mod Løber B, Løber C mod Løber C og har en klub flere end tre løbere i klassen er der ét point til løberen.

På den måde kan OK Y, der måske har få men gode løbere hente ni point, mens OK Z, der kan stille med seks løbere i en klasse , hvoraf tre er defineret som Løber X, "kun" får tre point. Og så er der mulighed for, at både kvalitet og kvantitet, der bliver belønnet.

Antallet af tællende løbere kan naturligvis justeres efter, hvor mange løbere der er i de enkelte klasser.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: duffossuto

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.