Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg synes det bedste ved de nye regler i DM for klubhold er, at det faktisk tilgodeser de klubber, der magter at få mange afsted, og har en passende bredde (eller mulighed for at fordele), så langt flere kan indsamle point til matchen.

- og 'ja' - det tilgodeser de store klubber, samt tilgodeser de klubber, der bruger energi på at fordele deres løbere, så der ikke er ti mand i H50, ti mand i H60 (og sammenligneligt for D-klasserne) osv. I adskillige klubmatcher i år kan man se ubesatte pladser i f.eks. H/D21, hvor der er overflod op i H/D50. En enkelt løber flyttet vil snildt give flere point til klubben, og distancerne er jo ikke i nærheden af f.eks. DM Lang, så det burde være muligt for modne løbere at komme igennem. Hvilket så belønner klubbens pointkonto.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: savuqiviqo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.