Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej Frederik (og andre der måtte læse med)

Jeg har set at det ikke er første gang du skriver om brugen af plastlommer kontra riv/vandfast papir, så nu har du vist fortjent et officielt svar på dette.

Årsagerne kan være mange (forklaring kommer), men det er IKKE for at spare, der burde du kende FIF godt nok til at vide at vi vil levere det som vi vurderer er bedst for løberne.

Lad os tage økonomien først. Forskellen i pris på riv/vandfast papir ift. den kvalitet som DM kortene var trykt på er på 4-5 kr. pr kort.
Man skal huske at plastlommer jo også har en pris, ligesom det tager væsentlig længere tid at pakke kort når hvert enkelt kort skal kommes i en plastlomme, luften presses ud og efterfølgende svejses.
Hvis vi antager det tager 30. sek. pr. kort vil pakning af 1.000 tage 8 timer mere hvis de skal pakkes i plastlommer - så jeg kan ikke helt se vi har sparet specielt meget.

Den faktiske årsag til at vi kommer kort i plastlommer (og bliver ved med det), er at vi må konstaterer at løbere der sveder meget oplever at den syre der er i deres sved (typisk i håndfladen) får trykket på kortet til at blive en smule slidt. I kombination med foldning af kortet giver det hvide streger hvor kortet har været foldet og ved en ny foldning af kortet vil disse hvide streger f.eks. kunne forveksles med et gennemløbeligt område i en tæthed.

Så grunden til at vi kommer kortet i plastlomme er for at beskytte kortet mod løberen og selvfølgelig mod omgivelserne, hvor et kort i plastlommer er mere robust overfor slag og stød.

Med venlig hilsen

FIF Hillerød Orientering

Henrik Poulsen

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nuqoleqeli

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.