Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej Carsten,

Jeg har stor respekt for at du diskuterer i det åbne, hvad jeg selv kun delvist gjorde i starten (man kunne jo bare tjekke min email-adresse, så kunne man se hvem jeg er). Som moderatoren af denne side fremhæver, så ville det måske være gavnligt for debatniveauet hvis alle gjorde som dig, og trådte frem med sin rette identitet, uanset hvad budskabet måtte være, alternativt at holde sin mening for sig selv. Ja, måske ville det i det hele taget være gavnligt at holde en lille pause fra gætterierne, både hvad angår de egentlige årsager til LL's fratræden (og her har jeg allerede selv gået bodsgang) og gætterier på anonyme bidragsyderes identitet, uanset at det er fristende at forsøge at afsløre "krysterne". Hvad det sidste angår er du snublende nær ved direkte at navngive hvem du mener, der gemmer sig bag identiteten "Bag facaden". Det synes jeg egentlig ikke klæder dig, men nu er gættelegen for alvor sparket i gang.

Jeg ser frem til at der på et tidspunkt, gerne meget snart, kommer en mere fyldestgørende redegørelse fra forbundet på uenighederne, så vi kan få en ende på sagen, herunder planerne frem mod WOC 2020. Og så må den kvalificerede debat med klubberne komme på repræsentantskabsmødet i foråret.

o-hilsen
Per Filskov

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nettuddoat

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.