Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hvordan kan du udtale dig om hvordan LL har virket uden at vide en skid? Dine påstande om at personer er holdt udenfor af LL uden faglig grund bedes du uddybe, det eneste du lige nu bidrager med er udokumenterede påstande.

Løbere der har valgt at prioritere landsholdet eller Elitecenteret fra er ikke usagligt. Løbere der er valgt fra pga. manglende højt internationalt niveau er ikke usagligt.
Løbere der ikke har højt internationalt niveau, men som at valgt til frem fra andre med tilsvarende niveau behøver ikke være usagligt.

Sammenligning med svømmetagene er uhørt, har du læst rapporten?

Tiden i 00’erne var fantastisk. Masser af ressourcer brugt på løbere der fik betalte ferier, men som aldrig havde viljen eller potentialet til at lave resultater. Hvor er de løbere iøvrigt idag?

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: niunokuqig

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.