Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hvilken sag? Der er ingen sag. Man har kastet LL ud på røv og albuer uden så meget som at sige “tak”. Det er rimeligt nok at afskedige folk og meget fint hvis ledelsen mener der skal ske noget nyt. Men det er så himmelråbende ringe kommunikeret og effektueret, at tilliden er helt på lavpunktet. Der er ingen sag udover et par stykker der så sit snit til at få fjernet LL. At man ikke formår at tale klart og tydeligt og så iøvrigt lave en aftale med LL er tåbeligt. LL har udført præcis den opgave han var ansat til. Og gjort det godt og kompromisløst. Det var det eneste at gøre. Han har været ansat i 15 år og ledelsen har kendt til LL som person og profil. Det er så ringe ledelse, at man ikke har kunne tage en dialog med manden. Istedet smider man manden ud baseret på rygter, utilfredshed og uden dialog.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: huqitisotn

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.