Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Så venter NightChamp nr. 100 på torsdag den magiske dato 20.02.2020.
Derfor er der mulighed for at komme ud at løbe i samme skov og til samme priser som ved starten i 2005. Løbet foregår i Bygholm skov ved Horsens OKs klubhus - med klubhuset som stævnecentrum. Og prisen? 20 kr. for 21+ løbere, mens børn og juniorer løber gratis. Start mellem kl. 18.45 og 19.45. Ved eftertilmelding eller tilmelding på dagen er prisen 30 kr. for alle, uanset alder.
Og ikke uvæsentligt: Sidste rettidige tilmelding er mandag aften (17.2.) inden kl. 24.
Efter løbet er der mulighed for at købe lidt godt til ganen - rygtet siger Chili Con Carne, og vil du være sikker på at der er mad til dig, skal du tilmelde dig maden via O-Service.
Samtidig er løbet næstsidste etape i vinterens serie.
Som altid samme arrangør og samme banelægger.
Alle er naturligvis velkommen!
Mere info på løbets hjemmeside: www.nightchamp.dk

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nuqoleqeli

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.