Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Det kan da godt være at LL har haft nogle uheldige episoder som Ida Bobach forklarer lidt om, og det kan da også godt være at LL skulle skiftes ud som sportschef på den baggrund.

MEN:
Hvorfor skulle han ikke have en chance for at forklare sig, eller i det mindste tage stilling til om han kunne eller ønskede at ændre på de nødvendige dele af sin ledelsesstil?

Hvis ovenstående havde været tilfældet kunne "vinderkulturen" på landsholdet måske godt have levet videre med Torbjørn Gasbjerg som den dygtige træner han er, og de løbere der trods alt må have haft respekt for LL metoder.

NU:
PGA DOF og TEAM DANMARKS tåbelige måde at håndtere sagen, hvor man måske "statuerer" et eksempel.......så er dansk eliteorientering formentligt skudt tilbage til "stenalderen".

Men det er måske også der Dansk Orientering hører til. Med morfar klubber hvor højdepunktet er en bajer efter træningsløbet. Hvor man endelig ikke må kritisere åbenlyse fejl til stævner (da det jo er frivillige der laver dem). Og hvor man endelig ikke bør stille krav, hverken til løbere eller arrangører.........

TANKESPIND:
Tænk lige engang tilbage på hvornår DANNMARK sidst har haft en "guldalder"....før LL rolle på det danske landshold. Der skal vi vist tilbage til GULD i NORGE for stafet-herrerne Carsten, Allan, Chris og Torben......og JA så er der Allans individuelle GULD på den lange distance......
Flotte præstationer BESTEMT men der var trods alt lang til mesterskaber hvor medaljemålsætningen var 2,3 eller 4.....og forventningen var mindst 1 af guld.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: lasoivueq

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.