Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej Lars.

Jeg vurderer indtil videre ikke, at indlægene er så hadefulde at de skader vores sport. De forsøger måske mere at skabe noget mere åbenhed omkring vores ellers ret lukkede og noget indspiste sport.
Der nok heller ingen som har et mål om at gøre forholdene for fremtidens eliteløbere dårlige. Nok mere tværtimod. En fri debat på orientering.dk har næppe styrken til at lave uoprettelige skader.

Webmaster ved hvem der står bag alle indlæg, da vi fører log på dem. Det er oplyst flere gange tidligere. Så I tilfælde af at sidens policy overskrides, så kan vi ud over at fjerne indlægget også tage kontakt til skribenten.

Hvis du mener, at der er indlæg som bør fjernes, så bedes du sende en mail til kuvert webmaster (at) orientering dot dk med henvisning til indlæg og begrundelse hvorfor det skal fjernes.

Mvh Claus

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: cifavofovp

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.