Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Hej Claus og "en der husker", men som ikke ønsker at stå ved sine synspunkter.

Claus: Det er selvfølgelig dit valg, da det er dig der ejer og ansvarlig for dette forum.

"En der husker"
Jeg skrev ikke dette indlæg for at forsvare nogen, det kan han godt selv. Jeg gjorde det fordi jeg bliver mere og mere bekymret for denne debat og dens mulige indflydelse på vores forbund og vores elite.
Jeg er enig i at dette forum kun læses af en begrænset kreds, men dog formodentlig af en del af meningsdannerne (men ved det ikke da indlæggene oftest er anonyme)

Jeg kommenterede faktisk flere gange også debatten da den startede og opfordrede til at se fremad og holde en mere sober diskussion. Blandt andet med et kritisk indlæg om håndteringen af denne sag og ønske om at se fremad.

Jeg mener at det var med mine initialer, som de fleste i dette forum nok kender, men jeg er ikke sikker på om nogle kan have været anonyme, da det har været normen for de fleste, og måske netop for ikke at nogle skulle mene at jeg skrev for at forsvare nogle specifikke personer.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: qecugofaff

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.