Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg har fuld tillid til formanden og Elitechefen.
Rigtig godt de endelig har lyttet til den brede løberkredes, så der kan kommer ordentlige forhold for vores eliteløbere. Ikke mere kommentering på løbernes vægt offentligt. Ikke længere krav om at æde kosttilskud, hvis man ikke ønsker det. Ikke mere bagtalelse af løbere og kommentering på private forhold. Ikke flere verbale overfald i andres påhør og forhåbentlig igen tilladt at ytre sin kritik, hvis man ikke er toppen af poppen, uden det får negative konsekvenser efterfølgende. Tror vi går en lys tid i møde.

Filosoffen: "...og de løbere der trods alt må have haft respekt for LL metoder."
Hvilke løber tænker du på her? De fleste af løberne fra grupperne er dem der har ønsket LL væk.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: vecussibbo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.