Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg gentager lige mig selv.

Det kan da godt være at LL har haft nogle ledelsesmæssige udfordringer, men hvis man havde behandlet ham med respekt, så kunne man måske havde undgået at Landstræneren også havde set sig om efter et andet arbejde.

Og ja hvis man ikke synes at LL bør behandles med respekt, ja så skal man da bare fortsætte ned af den sæbeindsmurte ruchebane som DOF og TEAM-DANMARK har kastet sig ned af..........jeg skubber hælder glædeligt mere brun sæbe på i min personlige respekt for LL.

(Ikke fordi jeg på nogen måde vil forsvare hvis han har handlet ledelsesmæssigt forkert, men fordi jeg mener han bør blive behandlet ordentligt).'

I min optik er han jo nærmest blevet behandlet værre end den tidligere hjælper på landsholdet der fiflede med kameraer og endte med en dom for det! (Det er sku ikke fortjent).

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tassiirogo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.