Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Kære LVJ

Jeg er også oprigtigt bekymret for hvordan vi kommer videre.

Du har da ret i at det for "os" på Sjælland var lidt mærkeligt at hvis man ville være på landsholdet så skulle man pludseligt bo i Århus. Det har helt sikkert betydet at nogle talenter har valgt det fra, men omvendt må man give LL at det er utroligt hvad han fik opnået med de løbere der så ville være en del af konceptet.

Fair nok du ikke ønsker at bakke op om Carsten men godt du kan se at den nuværende løsning nok ikke er vejen frem. Lyder spændende med et forsøg på et forlig med LL. Det kunne være man skulle have gjort det fra start så man ikke havde mistet Torbjørn også. Og ja lige her er det at eliteudvalgsformanden har haft en rolle.....hvis han ikke fik manet til besindighed (med sin rådgivning) og sikret at LL version af sagen blev belyst, før beslutningerne blev truffet.....ja så er det er i min optik nok til at vi bør skifte både formand og eliteudvalgsformand, så vi får renset luften.

Eliteudvalgsformanden har gjort en lang perlerække af gode ting for dansk orientering igennem mange år, men ja hans rolle her synes ikke heldig.

P.S
Hvad hørte du i øvrigt på repræsentantskabsmødet og elitemødet i torsdags som gjorde dig endnu mere bekymret?

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: lasoivueq

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.