Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Folkens jeg har tænkt over det. Og dette forum er totalt i orden og Claus skal da ikke gribe ind. At man kan give ens mening til kende anonymt, er da fint og det kan der være behov for. Forum er ikke mere end hvad det er! Et sted hvor dem der gider kunne diskutere og komme af med frustrationer. Men også et sted hvor dem der faktisk ikke kan/må, kan ytre sig.
Er der ikke omkring 6.000 orienteringsløbere. På forum er der måske 20 aktive, lidt flere lige nu. Så forum er ikke repræsentativ for dansk orientering. Det er mere en tumleplads med fri leg. Og det er helt OK. Synes det er sjovt som stemningen tumler frem og tilbage. Nogle gange er det LL støtterne der får medvind, andre gange er det modstanderne.
Jeg er noget imponeret over at man gider at beregne hvilket landshold der er bedst. Det kan man ikke og I gør det alligevel. I er godt nok nogle nørder, hvor jeg måske kunne synes at man skulle få sig et liv i stedet for.
Det korte og lange, jeg elsker denne tumle plads, som viser et tidsbillede af en lille gruppe af orienteringsløbere, hvor O-sporten godt nok fylder meget i dagligdagen.
HB skal ikke lade sig påvirke af diskussionen, men træffe egne beslutninger. LL har valgt at stille sig offentligt frem og det kan man i sådan sag ikke gøre fra HB’s side. Det giver LL et forspring, men ikke jobbet tilbage.
Alle sammen, fortsæt for gud skyld diskussionen herinde. Elsker at læse på forum.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: suttoggepi

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.