Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
De længste baner skulle passere en vej ved tvungen overgang i den vestlige del af skoven. Det var fra 12 til 13 og 19 til 20 i D21 og 20 til 21 og 28 til 29 i H21. Ved anden passage af vejen, tilbage mod stævnepladsen, er stregen rykket nordligere end hhv. post 19 og 28 - man skal løbe til venstre ved passage af vejen anden gang. Dette gør stort set alle løbere med tracking, dog ikke guldvinder Klysner i D21 og sølvvinder Øbro i H21. I H21 har det ikke direkte indflydelse på fordelingen af medaljer, men i D21 vinder Klysner guldet på at være "vaks" her og løbe til højre. Hun vinder 50-60 sek på det. Er det DSQ? For mig er der ingen tvivl..
https://www.tractrac.com/event-page/event_20200913_DMLang/1942

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: giqinnigit

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.