Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
CMS:

Hvorfor skulle det være forkert i det hele taget at have et stræk på det pågældende sted med det terræn, der var til rådighed?

Ud fra reaktionerne og trackingen ser det ud til, at langt hovedparten af løberne godt kunne finde ud af at følge den tvungne overgang, reglementet er overholdt og kortet viser meget tydeligt, hvad man skal.

Du har ret i, at i den ideelle verden havde det ikke været nødvendigt at skulle krydse vejen. Så havde de længste baner haft en længere sløjfe i et stort skovområde sydvest for løbsområdet. Det er dog privat, og vi fik ikke mulighed for at komme der i denne omgang.

Jeg har svært ved at se, hvordan vi i det hele taget kunne blive klogere og finde andre løsninger, når man næste gang kommer i en lignende situation. Den eneste lære må ud fra Emils beskrivelse være, at trafikkontrollører/officials skal holde deres mund, hvis løbere spørger dem om noget.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: funippeppo

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.