Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
7.9ProtestProtest imod en af stævneleder truffet afgørelse i en klagesag eller imod en fejl ved arrangementet kan indgives til dommer eller jury. Protest kan indgives af den eller de deltagere, der direkte er berørt af afgørelsen. Indgives protest mod en af stævneleder truffet afgørelse eller mod en fejl ved arrangementet, kan stævneleder indtræde som part i sagen.Så medaljerne er hos rette ejere, og tillykke med det - I var sgu de hurtigste - indtil der protesteres (af en deltager, der er direkte berørt), og officiel dommer + jury tager protesten til følge.Så kære sofaløbere: Kan vi ikke flytte fra det specifikke, hvor udvalgte hænges ud, til det generelle, som vi så måske kan lære noget af? Please ... Tak til banekontrol for at prøve at udvide læsernes forståelse for det trufne valg.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: bocucipori

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.