Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Er det rimeligt overfor løberne, at vi kan sidde i sofaen og kaste smuds efter dem?

Det skulle jo nødigt blive "amerikanske tilstande", hvor folk der ser på golf kan få professionelle spillere diskvalificeret, fordi de lægger et lommetørklæde under knæet, og tænker det som krævende to strafslag.

Hvis nu - som her - en H/D-21 løber ikke har haft GPS-sender på ryggen, men vedkommende er sød at lægge sin løbetur op på O-track, og vi alle derfor kan se, at her er der smuttet noget (som også Emil nævner). Skal vedkommende så også DSQ af sofaløberne?

Som Emil skriver kom han (desværre) i tvivl, og (dobbelt-desværre) spurgte han om vejledning, og trippel så fik han desværre ikke at vide, at det måtte man som official ikke blande sig i. Så uden at ville noget ondt, så bryder han reglerne. Det samme kan gælde for et utal af andre løbere i andre situationer.

Vi antager naturligvis, at ingen har decideret snydt.

Hvordan tror I det påvirker interessen for at lægge sit track op?

Hvis jeg en dag har løbet over evne, og i øvrigt tror jeg har holdt mig indenfor regler, så holder jeg da op med at lægge track op, for sæt nu nogen vil en plads højere op på resultattavlen, og kan få mig DSQ i uger og måneder herefter.

Det er dog en tanke værd, at lade diverse protestfrister udvides (til f.eks. 24 timer), så dem der har deltaget kan nå hjem og se på sagerne.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tahegatemt

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.