Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Til beroligelse for de mange bekymrede her på O-snakken, så har vi i FIF Hillerød valgt at følge de andre arrangerører af NatCup trop og aflyse løbet den 6/11.

Vi havde faktisk lagt alt tilrette, således at vi ville kunne have afviklet løbet med lange startbåse, startgrupper af maks 8 løbere spredt ud over stor afstand og 1 hjælper i start og 1 i mål, så vi kunne holde os under 10 løbere samlet på et givent tidspunkt i start situationen. MEN NEJ vi kan selvfølgelig ikke garantere 100% at der ikke på noget tidspunkt er samlet mere end 10 på en post eller i et opløb. Så vi tager ikke den chance og lade det være op til løberens selv at tænke sig om og ikke stimle sammen og bryde forsamlingsreglen. Så vi aflyser.

Men hvor ville det være fedt, hvis der her på O-snak kunne udvikle sig en kultur, hvor man kom med gode ideér til hvordan vi kan afvikle forsvarlige løb under Corona tiden i stedet for bare at trække Corona politiskiltet og se begrænsninger!

John Søndergård
Formand FIF Hillerød Orientering

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: eigifagoca

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.