Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Kære Henrik og Hillerød

Det er en super stærk plan i har lavet og der ville med 99,5 % sandsynlighed ikke ske smitte til det arrangement og forsamlingsforbuddet på 10 ville nok ikke blive overgået.

Måske var startlisten lige tæt nok alligevel , selvom i havde tænk godt over det.

Men rent definitorisk ville myndighederne med overvejende sandsynlighed nok stadig sige det var ét arrangement (selvom det er lidt uretfærdigt hvis man kigger på jeres setup). De er ret rigide i øjeblikket. Måske en forhåndsgodkendelse med beskrivelse af lignende stævner skal på plads og der er en lille chance for det kan gennemføres?

Hvis det skulle gennemføres lige nu skulle der nok have været 8 parallelle arrangementer, dvs. 8 starter og 8 målposter.

En anden ting man skal overveje er usikkerheden i at arbejde med mennesker, selvom man i et regneark får det til hele til at stemme og passe med max 10 forsamlet på ethvert tidspunkt, så er der altid usikkerhed når det gælder mennesker.

Og tak fordi i prøver, der skal helt sikkert prøves at finde ud af en løsning mht. stævner i o-sporten hvor smitterisikoen må være meget lav sammenlignet med andre sportsgrene.. Corona forsætter vel hele vinteren og måske mere til..

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: nettuddoat

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.