Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Det er jo relevant at vurdere, om jeg er den rette formand, så tak fordi det bringes op. Det kan nemt blive lidt floskelagtigt i svaret, men det må I bære over med.

Jeg har ikke nogen vision for dansk orientering. Hvis jeg skulle have en, så ville det være noget i retning af: "At få flest mulige til at opleve glæden ved kombinationer af naturoplevelser, motion og kort". Men jeg er faktisk sikker på der ligger lige så mange relevante visioner hos de aktive folk i sporten, som vi skal lytte til.

For mig er det ikke vigtigt om det består i at møde op til en ugentlig træning og gå en tur med kortet eller om det handler om 12 timers ugentlig træning for at blive verdensmester.

Omkring bredde og elite, så er de hinandens forudsætninger og det vil naturligvis kræve prioriteringer, men begge dele skal understøttes. Jeg ser en kæmpe succes i at have skoleorientering, store stævner med alle niveauer og aldre repræsenteret og en sport der på helt unik vis skaber grundlaget for både fysik og mental sundhed igennem motionen og det sociale. Samtidig er det fantastisk, at eliteløberne lykkes med at skabe gode resultater og på den måde medvirker til at udvikle sporten.

Så tilbage til mig som kandidat. Mine kompetencer ligger indenfor ledelse og organisatorisk udvikling. De seneste år med øget erfaring som (halv)professionel bestyrelsesmedlem og -formand i nogle demokratiske organisationer. Så opgaven er for mig personligt ikke at formulere fremtiden, men at bidrage med ledelse til at samle de mange gode kræfter og ideer der er, så vi sammen udvikler os.

Det er aldrig sådan, at man er enige alle sammen i en organisation som vores. Min rettesnor er derfor når centrale spørgsmål rejses: "Hvad vil de 70 % af de mest engagerede sige her". Altså skal vi søge at have generel god opbakning i forbundet til de vigtige valg og ikke gå efter det jeg eller nogen anden enkeltperson ønsker.

At skabe en opbakning, kræver at hovedbestyrelsen lytter og er åben omkring idéer, muligheder og konsekvenser. På den baggrund træffes de store beslutninger og for mig skal de altid have god opbakning i et repræsentantskab. Det kan godt blive mindre nytænkende, innovativt og banebrydende, men jeg tror på at et demokratisk forbund udvikler sig i takt med medlemmerne. Vil vi så noget banebrydende, må vi få repræsentantskabet med. Det er ofte også muligt, men nogen gange tager det lidt tid.

Til sidst skal vi også huske, at en del af forbundets økonomi jo også er holdt op på aftaler, som vi skal opfylde. Det er også vigtigt. Men der skal nu stadig være opbakning hos medlemmerne til de aftaler vi indgår.

Så jeg beklager. Det bliver ikke mig der kommer farende med en plan for dansk orientering de næste 10 år. Hvis I ønsker sådan en formandskandidat må I finde en og stille op. Jeg lover at være med til at lede en god udvikling - for udvikling tror jeg på og det skal vi nok få, hvis medlemmerne vil være med.


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: tahegatemt

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.