Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
....i gode gl. dage (godt tyve år siden), da lille jeg var Pressemand for landsholdet (Dino’erne) var der masser af fokus fra medierne på CJ, AM, CT m.fl.’s gøren og laden .... og de var jo i den periode (95-00) bl.a. ofte fremtrædende til atletikløb.
Nu er der igen gang i den:
I weekenden blev der løbet en afd. af DAFs Vinterturnering i Esbjerg (10 km), hvor to OK Pan-piger, Andrine Benjaminsen og Cecilie F. Klysner vandt kvindernes klasse, og ved herrerne blev det til sejr til Emil Øbro (Herning Atletik).
Dejligt at se !
Jeg prøver med to links:

https://app.lap.io/event/2021-vinterturnering-3-runde/results?category=KSenior

https://app.lap.io/event/2021-vinterturnering-3-runde/results?category=MSenior


Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: fihecuhudd

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.