Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:

Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.

Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb

Navn: SMTid: 05.07.2013 11:54
Charlotte var ikke med på senior-VM-holdet i 83.
Det var Dorthe, Karin, Hanne og Mette.

Navn: En der husker godtTid: 05.07.2013 10:51
Og 1983: Bronze i Damestafetten i Ungarn
Emne: Elsker du at løbe? Gør det fuldtid hos RunForestSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 05.07.2013 09:38
Hej alle,

Vi søger en løber til at hjælpe med at drive RunForest. Ville jo være fedt hvis det blev en o-løber, så der kan komme endnu mere TrimTex og andet lækkert o-gear i butikken.

Se opslaget her og del det gerne:

Emne: Re: Mens vi venter på Godot & SprintenSe alle indlæg for dette emne
Navn: ForvirretTid: 05.07.2013 09:33
SM>Er der nu tre af dem?
Emne: Mens vi venter på Godot & SprintenSe alle indlæg for dette emne
Navn: SMTid: 05.07.2013 09:30
...så er der tv fra Mellem med Miri, Klysnertrillingerne og Ita......m.m.
Navn: Tid: 04.07.2013 22:26
SM > Tak Søren - du er nok en af de få, der stadig kan huske det....

Men lad os slå fast, at 3-erne er noget særligt i dansk orientering:
1993: Allan Mogensen Danmarks foreløbig eneste individuelle herreseniorverdensmester
2003: Signe Søes tager sølv på JWOC mellemdistance og påbegynder den stadig igangværende JWOC-medaljehøst-æra
2013: Miri vinder guld ved JWOC og xx vinder yy ved WOC! (xx og yy udfyldes i løbet af den kommende halvanden uge...)
Navn: SMTid: 04.07.2013 21:18
Og 3.pladsen til 'JWOC'-stafetten i 83 på Yding Skovhøj m Hanne Staugaard og Lene Skielboe, da Hansen/Petersen-drengene vandt.
Navn: TJTid: 04.07.2013 15:31
Mother Charlotte Thrane has been fourth at WOC - Det må være stafetten i 1985. Jeg synes nu den individuelle 7. plads var endnu bedre :-)
Emne: Rasmus Ø gået i ungdommen!!Se alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 04.07.2013 14:02
"Miri lives in Birkelund, about 20 km from Copenhagen, and is born into orienteering. Her older brother Rasmus Thrane Ødum was second on the Long distance in JWOC one year ago."

Stort tillykke til MIRI, du er super sej! :-)
Navn: LæserTid: 04.07.2013 11:00
"Selve løbet betegner den nye verdensmester som godt uden at hun dog havde løbet sig helt ud. Et par mindre fejl blev det til undervejs - blandt andet ved post 12, hvor den 18-årige løber var kommet for langt ned ad en skrænt"

For silvan det er go' journalistik. Et fantastisk eksempel på, at journalisten og udøveren er fra to forskellige universer.

Navn: Tid: 03.07.2013 22:31
Hvem siger at Google Translation behøver at være kedeligt, bare fordi det ikke altid er topkvalitet? Det flg. er sakset fra MTBO 5-dages i Tjekkiet:

Bedlinen are included in rooms = For opholder sig i sengen er også tilgængelig strøelse
Emne: jwocSe alle indlæg for dette emne
Navn: LILLEBRORTid: 03.07.2013 22:10
det var sgu mega sejt af Miri !!
Emne: Re: JWOCSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 03.07.2013 21:51
Det er altså ikke mere end 8 år siden – til Junior VM finalen i mellemdistance – at en meget lille dansk pige (som løb publikumsløb selvfølgelig) fór vild i det schweiziske terræn, så far og mor med portefølje drog i skoven i en større eftersøgning efter at alle andre havde forladt stævnepladsen. I dag var hun så til Junior VM finalen i mellemdistance igen, og denne gang satte hun alle konkurrenter på plads. Det er simpelt hen H.C. Andersen om igen. Stort til lykke med guldmedaljen!
Navn: JazzTid: 03.07.2013 16:25
Har han mon været lidt nervøs eller haft store drømme, den gode Thor?
Ærgerligt efter gårsdagens flotte kval..
Navn: TJTid: 03.07.2013 16:23
Jeg synes stadig, at de er dygtige :-) Og helt viiiiiiiildt sejt af Miri.
Navn: TilskuerenTid: 03.07.2013 16:14