Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 < ! >
 Indlæg 221 til 240, i omvendt kronologisk rækkefølge:
Emne: DM Sprint 2020Se alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 19.08.2020 10:17
Som arrangør er der vel ikke noget der er mere ærgeligt end at skulle afvise deltagere til et arrangement, det gælder også os i FIF Hillerød Orientering.

Vi arrangerer et DM på vegne af DOF og det er faktisk kommet i kalenderen med ganske kort varsel, da den oprindelige arrangør ikke mente at man kunne gennemføre stævnet.

Alle arrangører er jo underlagt de samme regler og bestemmelser, her er det der vejer tungest de regler omkring forsamlinger som bliver håndhævet af politiet.

Det har ikke været muligt for os at få en lokal politimæssig godkendelse af stævneafviklingen, forholdsregler og antal deltagere. Derfor har vi indrettet afviklingen af DM Sprint efter de retningslinjer der er udsendt fra Stævne- og Reglementsudvalget samt den vejledning der kan findes på https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/forlaengelse-af-tiltag-mod-covid-19-i-danmark (se 1. FORBUD MOD ARRANGEMENTER OG FORSAMLINGER MED FLERE END 100 PERSONER).

Der kan helt sikkert anlægges mange tolkninger om hvorledes man kan komme over et samlet deltagerantal på den ultimative grænse på 500, men det ønsker vi ikke at spekulerer i. Samtidig er vi meget opmærksom på at vi er mere eksponeret når vi befinder os midt inde i byen end hvis det havde været langt ude i skoven.

Vi har valgt ikke at opretholde ventelister, i stedet har vi opfordret berørte deltagere til at undersøge mulighederne for bytning af tilmeldinger indenfor egen klub - disse bytninger og eventuelle klasse ændringer skal være sket senest den 21/8 (fristen for ordinær tilmelding).

Med venlig hilsen

FIF Hillerød Orientering
Emne: Re: Tilmelding til DM Sprint den 30/8 er nu lukketSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 18.08.2020 20:58
Nu er det jo ikke FIF Hillerød, der sætter begrænsningen, men vores statsminister m.fl., der har dekreteret et maks på 500. Så måske FIF er blevet kvalt i succesen, men det kan de nok ikke lastes, synes jeg. Rammen på 500 har været kendt længe, og, ja, det kan synes ærgerligt for de medaljekandidater, der ikke nåede frem til startsnoren til tiden, men alle var dog advaret.
Om det med rimelighed kan forlænges til “hele dagen”? Det kan mange have en holdning til, men jeg vil da være bekymret for om den lokale politimester ikke synes det er at fifle lidt med reglerne.
En mulighed er måske en venteliste, der kan trækkes på i fald der kommer afbud. Om det er praktisk lade sig gøreligt? Pas.
Emne: Re: Tilmelding til DM Sprint den 30/8 er nu lukketSe alle indlæg for dette emne
Navn: én af de tilmeldteTid: 18.08.2020 10:59
Spørge-Jørgen: Har tænkt samme tanke. Det duer ikke med at have et DM med fri tilmelding, hvor ikke alle kan være med. Hillerød bør åbne for tilmeldingen igen og så ellers lave de forholdsregler der skal laves, for at kunne gennemføre stævnet som et DM. Det vil i praksis nok betyde lang startinterval, men lige præcis i Sprint vil det være relativt enkelt at estimere.
Emne: Tilmelding til DM Sprint den 30/8 er nu lukketSe alle indlæg for dette emne
Navn: Spørge-JørgenTid: 17.08.2020 21:56
Rigtig fint med deltager-begrænsning til Sprint'en i Hillerød i forhold til Covid 19.
Men kan nogen forklare mig, hvordan sprint'en kan være et regulært DM, når der indgår deltager-begrænsning ?
Emne: JFMSe alle indlæg for dette emne
Navn: H.R.Tid: 17.08.2020 08:08
Tak til Horsens og Pan for to rigtigt gode stævner i weekenden.
Emne: ....sprint-comebackSe alle indlæg for dette emne
Navn: Maja hi, Maja hu, Maja ha ha .....Tid: 13.08.2020 17:10
Hende, som O-Zone synger om (https://www.youtube.com/watch?v=YnopHCL1Jk8 ) "nummer en, nummer en" ..... gjorde comeback til knock-out-sprint i Oslo .... se DOF's Jeppe Ruud-video på FB.
Emne: Faaborg OKs Åbne stævne i Holstenshuus 22.8-2020Se alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 12.08.2020 21:52
I skrivende stund, d. 12. august 2020, er der meget få tilmeldte til vores åbne stævne i Holstenshuus d.22. august 2020, 45 løbere. På grund af omkostningerne i forbindelse med afviklingen af løbet, har stævneledelsen besluttet, at der skal være mindst 150 tilmeldte d. 17. august for at løbet kan gennemføres. Der er ikke mulighed for eftertilmelding eller tilmelding på dagen.
Så ønsker du at deltage, bedes du venligst tilmelde dig snarest!
Emne: Tilmelding til DM Sprint den 30/8 er nu lukketSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 11.08.2020 23:53
Tilmeldingen til DM Sprint er nu lukket, se mere information på http://www.fiforientering.dk/Joomla3/index.php/dmsprint2020

FIF Hillerød Orientering
Emne: Tilmelding til DM Sprint den 30/8Se alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 10.08.2020 21:06
Tilmeldingen lukker den 21/8, men vi nærmere os vores maks. på 475 så er du ikke tilmeldt endnu skal du måske snart gøre det.

Se mere på https://www.facebook.com/events/698219047629711/?active_tab=discussion

FIF Hillerød Orientering
Emne: ElitelovSe alle indlæg for dette emne
Navn: Sofa løberenTid: 10.08.2020 11:08
Ny elitelov på trapperne, nogen der ved om DOF har en holdning?

https://www.dr.dk/sporten/foer-topmoede-danmarks-idraetsforbund-kritiseres-af-medlemsforbund
Emne: DM-holdSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 07.08.2020 16:12
4. oktober skulle vi have arrangeret DM—hold i Hjermind. Covid-19 har desværre aflyst divisionsturneringen i år.
Skoven var reserveret og banerne var lavet , så derfor holder vi åbent stævne med put and run på de samme baner.
Vi har besluttet at stævnets overskud, går ubeskåret til DOF.
Så kom og støt dit forbund. De har det ikke nemt.
Tilmelding via O-service
Emne: OpenStreetMap fylder 16 år på søndagSe alle indlæg for dette emne
Navn: Tid: 07.08.2020 14:49
På søndag er det 16 år siden, at OpenStreetMap blev "født".

Hvis der i dette forum skulle være nogen, som har en tendens til at kunne stirre på kort i timevis (? !!!) - så hjælp gerne med at gøre den danske del af kortet bedre, ved at mappe ting i dit lokalområde.

Det kan være enkeltstående træer, bygninger, markveje - eller små søer, der ikke er kommet med endnu. Opret dig som bruger, læs lidt på sitet - og se om du kan bidrage. Her mangler fx. en lille sø, lidt eng og lidt landbrugsjord.
https://www.openstreetmap.org/edit#map=17/55.80758/9.53730

Community'et bag OSM forsøger at se om de kan lave en lille rekord ved at være ekstra mange der mapper på søndag, så kig forbi www.openstreetmap.org

DOF bruger i øvrigt OpenStreetMap som baggrundskort på www.findveji.dk's forside, og det sparer os allesammen for 35.000 kr. om året i forhold til Google Maps.
Emne: Re: Travl dag i Vejle? Se alle indlæg for dette emne
Navn: Rolf er renTid: 04.08.2020 08:11
Det er orienteringens store chance. De bedste læger kommer forbi, så måske kan der laves et lille seminar, hvor orienteringens læger og trænere, kan få den nyeste og bedste viden om kosttilskud og lignende?
Emne: Travl dag i Vejle? Se alle indlæg for dette emne
Navn: Hierarki blandt sport eventsTid: 03.08.2020 16:12
Søndag den 3. juli 2022 lader til at blive en travl dag i Vejle. Lidt for travl! Og mon ikke, det er WOC, der trækker det korteste strå og må flytte dato (igen) - for TdF viger næppe igen-igen.
Emne: Re: Forlig(?)Se alle indlæg for dette emne
Navn: DommerenTid: 03.08.2020 13:25
hmm er heller ikke kommet videre - samme udgydelser - lad parterne fixe deres uoverensstemmelser - eller er du på kommision?
Emne: Corona sommerfestSe alle indlæg for dette emne
Navn: TCTid: 03.08.2020 09:50
Tim FW og jeg tilbyder en fest af en tekniktræning hele august måned i Nordsjælland.
Varm op til DM Mellem med Tims baner og et lille nyt kort jeg har puslet med.
Se mere på Corona Cups fb side, print gratis og tag dine venner med.
God fornøjelse.
Emne: Re: Forlig(?)Se alle indlæg for dette emne
Navn: HmmTid: 02.08.2020 09:02
HB sidder på hænderne. Otte måneder er der nu gået. Intet forlig. Ingen retning. Ingen penge. Hvad sker der? Hvor svært kan det være.
Emne: Re: Forlig(?)Se alle indlæg for dette emne
Navn: Tsk tskTid: 24.07.2020 18:01
Desværre undgår man nok aldrig spiseforstyrrelser helt, sålænge der er ambitiøse løbere til, men derfor er det også godt at folk som LL har gjort en ihærdig indsats for at forebygge og håndtere problemerne.
Ja, jeg har talt med LL og jeg er ret sikker på at han, i en mulig retssag, imødeser det tema med sindsro. Men tag du også bare fat i LL, han er ret åben om sin tid i DOF. Mit indtryk er at mange kunne lære en god del, det gjorde jeg, og tingene er nok langt mindre sort-hvide end o-snak vil fremstille det.
Emne: Re: Forlig(?)Se alle indlæg for dette emne
Navn: ElefantenTid: 24.07.2020 17:34
Tsk tsk: Meget herinde er letkøbt at postulere ii et Forum for anonyme brugere (selv om jeg har et godt bud på, hvem der ligger bag dit alias, hvilket i øvrigt også er letkøbt). Men spørg LL, jeg er sikker på han ved hvad jeg taler om. Hvordan det er behandlet i DOF og TD ved jeg ikke. Men måske den situation var med til at sætte fokus på netop spiseforstyrrelser, som jo så åbenbart fortsat er et problem?
Emne: Re: Forlig(?)Se alle indlæg for dette emne
Navn: Tsk tskTid: 24.07.2020 17:04
Elefanten >> det er bare for letkøbt at postulere som du gør. Du har ingen dokumentation for dine påstande, og det ved du godt. Dine referencer til anonyme løbere har heller ingen værdi, der er stadig ikke fremlagt noget dokumentation for at LL har overtrådt regler eller retningslinjer. DOF kan jo bare udbede sig dokumentationen fra TD.
 Næste 20 indlæg · Forrige 20 indlæg

 Skriv et indlæg