Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 4 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Erfaringer med Facebook-annoncering for o-løb?' (4 indlæg)
Emne: Re: Erfaringer med Facebook-annoncering for o-løb?
Navn: Tid: 16.02.2018 10:01
Apropos denne tråd.
Hvis nogen skulle have lyst til at få bedre styr på Facebook, så kommer Jakob Lind Tolborg og afholder et kursus d. 22. februar i Holbæk om netop Facebook. Holbæk Orienteringsklub stiller lokaler til rådighed, men alle andre o-klubber er også velkomne. Læs mere om kurset på facebook begivenheden og tryk gerne deltager, hvis du/I skal med. Alternativt skrive direkte til mig eller til Jakob

https://www.facebook.com/events/332561530573997/

KURSUSINDHOLD
▪️ Forskellen på Facebookgrupper og Facebooksider
▪️ Facebooks virkemåde - og hvordan udnytter idrætsforeningen det bedst
▪️ Fang opmærksomheden hos potentielle medlemmer
▪️ Faldgruber, potentiale og tricks med Facebookbegivenheder
Emne: Re: Erfaringer med Facebook-annoncering for o-løb?
Navn: DOFTid: 13.01.2018 14:01
Prøv DOFs projektleder for Findvej Dagen Christian Friis eller DOFs udviklingskonsulent Jakob Lind Tolborg- de er ansat til at rådgive klubberne bl.a. om brug af sociale medier.
Emne: Re: Erfaringer med Facebook-annoncering for o-løb?
Navn: ved kun lidtTid: 12.01.2018 19:08
Jeg ved at i hvert fald Tisvilde og Søllerød har arrangeret nogle deciderede trailløb med succes. Måske er der nogle derfra, der har nogle tips til markedsføring? Der har vist også været forsøg med en trailklasse med let orientering i forbindelse med vintercup o.lign., men der var ikke mange deltagere. Det virker som om, at selv trailløbere er bange for/ikke særlig interesserede i selv at skulle finde vej.
Emne: Erfaringer med Facebook-annoncering for o-løb?
Navn: Tid: 11.01.2018 18:51
Hos AMOK er vi lige nu ved at forberede de sidste ting, frem til https://www.facebook.com/events/2464782077080237">Vinterlang d. 28. januar på NordvestamagerLøbet ligger centralt i København med nem adgang til offentlig transport, og derfor har vi bestemt os for at teste mulighederne for at tiltrække nye løbere vha. lidt facebook-annoncering. Måske det er oplagt for trail-løbere eller adventure-deltagere at prøve kræfter med kort&kompas.En første test med annoncer har resulteret i ca. 100, der har markeret interesse i arrangementet - og måske en håndfuld, der har meldt sig til. Flere har benyttet annoncen til at spørge venner på facebook om de skulle løbe sammen, men vi kender jo først resultatet, når vi ser det endelige antal løbere pådagen. Indtil videre har den samlede udgift ligget på 500 kr.Har andre klubber erfaringer med målgruppe-udvælgelse, velegnede budskaber, etc. som de gerne vil dele?

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)