Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 13 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Ønske starttid? ' (13 indlæg)
Emne: Re: Ønske starttid? Reglerne
Navn: TJTid: 23.04.2019 22:51
Hovedperson > Jeg synes, at det er super fedt, at du kommer - og jeg synes det er rigtig god stil, at du stiller op, også når du ikke er i topform eller småskadet, så du ikke kan løbe for fuldt. Vi er hurtige til at brokke os over, når landsholdsløberne ikke stiller til start - så bør vi også anerkende det, når de gør. Så bliv endelig ved med at komme og sætte mig (og alle de andre) på plads, når jeg får forvildet mig til start i H21.
:-)
Emne: Re: Ønske starttid? Reglerne
Navn: HovedpersonenTid: 23.04.2019 22:14
Hold da op, der er gang i den herinde...

Jeg kan røbe at vi i forbindelse med tilmelding har ønsket "forskudt start fra ... ...", altså hverken sen- eller tidlig start. At jeg så er blevet placeret som sidst startende i alle disse tilfælde har udelukkende været arrangørernes beslutning (til stor irritation for den bedre halvdel, som så har skulle starte først...).

Jeg synes det er fedt at alle arrangører indtil videre, gerne har villet hjælpe vores børnefamilie med at få tingene til at gå op. Alternativet er jo, at vi slet ikke kommer (for åbne baner er ikke interessant for nogle af os). I virkeligheden burde man måske i stedet kigge på løsninger/tilbud så det bliver mere overskueligt for småbørnsfamilier at komme ud til stævner, for jeg tror at logistikmareridtet afholder mange fra at komme. F.eks. med flere tilbud/aktiviteter til de mindste, som ikke kan løbe endnu.

Mvh
Familiefaren (og landsholdsløberen)
Emne: Re: Ønske starttid? Reglerne
Navn: Tid: 23.04.2019 16:56
3.8 ... "I klasser med individuel start skal startrækkefølgen fastlægges ved lodtrækning."
Emne: Re: Ønske starttid? Reglerne
Navn: ServicemindetTid: 23.04.2019 16:34
Der står intet i reglementet om, at det er forbudt at ønske en sen eller tidligt start.Der står heller ikke noget om, at det er en service man som arrangør skal tilbyde.Fra reglementet:3.9.1Individuel startDeltagerne startes indenfor klassen med et fast tidsinterval.Så hvis tidsintervallet overholdes og arrangøren tilbyder servicen burde det være OK.
Emne: Re: Ønske starttid?
Navn: Tid: 23.04.2019 15:48
Eller måske skal du bare lade konkurrencereglerne gælde?
Emne: Re: Ønske starttid?
Navn: KynikerTid: 23.04.2019 15:23
… og den, der løber forkert, sætter også spor i sneen og knækker bregner
Emne: Re: Ønske starttid?
Navn: Ønske kan man altid ...Tid: 23.04.2019 14:17
Jeg synes det er en fin service at tilbyde.

- Nogle kommer langvejs fra
- Andre har børnekabaler der skal gå op
- Andre har pligter udover familie,

der gør det ønskværdigt med tidlig - eller - sen start. Begge ønsker ses.

Jeg har ikke fantasi til nogen skulle satse på snevejr for at få et bedre resultat. Eller høje bregner, der knækker under de første løbere eller ...

Til nogen løb kan det bare ikke lade sig gøre, og til andre løb er "tidligt" kl. 10 eller 11 eller 12.
Emne: Re: Ønske starttid?
Navn: TJTid: 20.04.2019 17:19
P.S. Jeg synes det er super fedt, at han kommer og løber H21 til disse arrangementer, så vi andre kan få lov til at sammenligne os med de bedste :-)
Emne: Re: Ønske starttid?
Navn: TJTid: 20.04.2019 17:16
Det kan være, at det er fordi han har en hustru, der også løber, og et barn der skal passes.... En ting tør jeg dog godt love. For ham er Nordjysk og Påskeløbene kun træning. Hvis han har bedt om sen starttid, så har det ikke været for at tilegne sig en fordel, så har det været for at få praktikken til at gå op.
Emne: Re: Ønske starttid?
Navn: fabTid: 20.04.2019 15:36
Nu har ingen endnu sagt hvem det konkret drejer sig om, men min formodning om, at der er en naturlig årsag til at ankomme sent virker på mig helt efter bogen. Om det er kørsel, familie, arbejde eller andet der gør at man ønsker sen start er vel helt i orden og en fin gestus fra arrangørens side at give denne form for mulighed.
Men blot at droppe en lidt tvær bemærkning om at en enkelt løber, sandsynligvis en af de hurtige, skulle misbruge muligheden, virker mere som et udtryk for gnid.
Husk på at misundelse og fedtet hår klæder ingen, heller ikke her.
Emne: Re: Ønske starttid?
Navn: OrienteringsløberTid: 20.04.2019 12:08
Det bliver bare mærkeligt når det bliver brugt konsekvent til alle løb, desuden i klassen H21. Hvis man har brug for at kunne vælge starttid findes der åbne klasser med fri start.
Emne: Re: Ønske starttid?
Navn: fabTid: 20.04.2019 09:25
Hvis man nu ikke kan nå at ankomme tidligt er det vel rart at kunne få opfyldt et ønske om at starte sent, hvis man vil konkurrere med de løbere, man plejer at løbe mod?
Emne: Ønske starttid?
Navn: BjörnTid: 19.04.2019 23:30
Denne løbere startede sidst de to første dage til påskeløb i år, præcis ligesom i 2018. Det samme var tilfældet ved nordjysk, både i 2018 og 2019. Der var sne i terrænet både til nordjysk og påskeløb i 2018, og derfor en stor fordel at starte sidst. Skal det virkelig være muligt at ønske starttid, selvom det er til fordel for en selv? Burde man så ikke vælge en åben bane istedet?

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)