Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 6 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Omsorg for forbundet' (6 indlæg)
Emne: Re: Omsorg for forbundet
Navn: TJTid: 29.06.2020 23:27
Jeg ville egentlig ikke have kommenteret på debatten, men... Jeg har ikke indsigt i sagen, og synes også at det er ærgerligt, at det ikke kunne have været løst mindre konfliktfyldt. Lars har skabt nogle fantastiske rammer for eliten, og har en stor del af ansvaret for de mange medaljer. Jeg har ikke været enig i hans måde at køre tingene på. Det har vi haft mange (gode og nok lidt trættende for Lars) diskussioner om.

Men jeg kender Helge, der tog over for mig som eliteudvalgsformand, da der ikke lykkes for mig at få de ændringer i måden landsholdet blev kørt på, som ville have gjort, at jeg kunne stå inde for linjen, og selvom jeg ikke har talt med Helge om denne sag, så ved jeg, at alt hvad han har gjort, har han gjort for løbernes skyld. Han har ikke en hævngerrig agenda, han har forsøgt at løse dette dilemma på bedst mulige måde. Meget af det der er kommet frem er partsindlæg. Ud fra det jeg har læst, ser det ud til, at der er begået fejl - men vi ved meget lidt om sagen fra DOFs side. De er trods alt arbejdsgivere, og kan ikke bare diskutere personalesager åbent. Hvis det kommer til en retsag, vil vi nok få en bedre indsigt. Indtil da har jeg i h det fald tænkt mig at undlade at dømme hverken Lars, DOF eller Team Danmark.
Emne: Re: Omsorg for forbundet
Navn: FilosoffenTid: 29.06.2020 20:14
Jeg gentager lige mig selv.

Det kan da godt være at LL har haft nogle ledelsesmæssige udfordringer, men hvis man havde behandlet ham med respekt, så kunne man måske havde undgået at Landstræneren også havde set sig om efter et andet arbejde.

Og ja hvis man ikke synes at LL bør behandles med respekt, ja så skal man da bare fortsætte ned af den sæbeindsmurte ruchebane som DOF og TEAM-DANMARK har kastet sig ned af..........jeg skubber hælder glædeligt mere brun sæbe på i min personlige respekt for LL.

(Ikke fordi jeg på nogen måde vil forsvare hvis han har handlet ledelsesmæssigt forkert, men fordi jeg mener han bør blive behandlet ordentligt).'

I min optik er han jo nærmest blevet behandlet værre end den tidligere hjælper på landsholdet der fiflede med kameraer og endte med en dom for det! (Det er sku ikke fortjent).
Emne: Re: Omsorg for forbundet
Navn: Positive øjne Tid: 29.06.2020 16:43
Fakta: Nej, jeg er ikke Eskil og jeg er helt vågen. Jeg har været tæt på sportchefen og jeg har været fuld vidende til hvad der er foregået. De beviser der er fremlagt stemmer overens med virkeligheden. Det har jeg fra flere af hestenes egne munde og har selv oplevet flere af kritikpunkterne.

I øvrigt skal du ikke bekymrer dig om mig. Jeg klarer den. Ellers mange tak. I øvrigt usmageligt at begynde at gætte på navnene bag vores anonyme indlæg. Her kan man da tale om dårlig dømmekraft.
Emne: Re: Omsorg for forbundet
Navn: FaktaTid: 29.06.2020 16:19
Positive øjne (Eskil?) >> vågn op, du har tydeligvis ikke været tæt på sportschefen og forholder dig ikke til fakta. De beviser der er fremlagt viser entydigt at formanden og eliteudvalgsformanden tilsidesætter lov, regler og aftalte procedurer. Jeg bliver derfor ualmindelig bekymret for din dømmekraft, og din troværdighed er meget lille, når du udtrykker tillid.
Emne: Re: Omsorg for forbundet
Navn: Positive øjneTid: 29.06.2020 16:11
Jeg har fuld tillid til formanden og Elitechefen.
Rigtig godt de endelig har lyttet til den brede løberkredes, så der kan kommer ordentlige forhold for vores eliteløbere. Ikke mere kommentering på løbernes vægt offentligt. Ikke længere krav om at æde kosttilskud, hvis man ikke ønsker det. Ikke mere bagtalelse af løbere og kommentering på private forhold. Ikke flere verbale overfald i andres påhør og forhåbentlig igen tilladt at ytre sin kritik, hvis man ikke er toppen af poppen, uden det får negative konsekvenser efterfølgende. Tror vi går en lys tid i møde.

Filosoffen: "...og de løbere der trods alt må have haft respekt for LL metoder."
Hvilke løber tænker du på her? De fleste af løberne fra grupperne er dem der har ønsket LL væk.
Emne: Omsorg for forbundet
Navn: Den ulydigeTid: 29.06.2020 15:46
LVJ: Prisværdigt med din omsorg for DOF og Elitesporten. Vis det nu i praksis ved at få formanden samt Elitechefen til at indse, at Deres tilbagetrækning gavner DOF.

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)