Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 < ! 
 Indlæg 21 til 28, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Super forum - elsker det!' (28 indlæg)
Emne: Forlig(?)
Navn: JuristenTid: 20.07.2020 08:00
På elitemødet i juni blev der sagt, at der arbejdes på et forlig. Der er gået en måned. Hvor svært kan det være. Det er vist bare tomme ord det hele.
Emne: Re: Super forum - elsker det!
Navn: ThjTid: 16.07.2020 00:15
Hehe - elsker dem som tør skrive deres navn når de skriver vigtige betragtninger, ellers mister det jo mening ...
Hader popkorn !!! 😈
Emne: Re: Super forum - elsker det!
Navn: NogetfornogetTid: 13.07.2020 20:25
Hvem elsker/hader du - THJ, du er nødt til at levere før du kan kræve det af andre. Det er ikke nok at have købt popkorn?
Emne: Re: Super forum - elsker det!
Navn: ThjTid: 11.07.2020 23:59
Skriv nu bare jeres (fucking) navn så jeg ved hvem jeg skal elske og hade - men det er nok for meget at forlange af pæne mennesker ☺
Thomas Hjerrild
Emne: Re: Super forum - elsker det!
Navn: QTid: 11.07.2020 23:01
Osnak: Med så mange anonyme indlæg, kan du jo på ingen måde sige LL har holdt sig sober? Måske? Måske ikke?
LL har et forspring i den forstand, at DOF officielt ikke kan sige ret meget om sagen, da det er en personalesag. LL kan derimod skyde med skarpt mod DOF i pressen.
Emne: Re: Super forum - elsker det!
Navn: OsnakTid: 10.07.2020 13:43
pp >> pas nu på med at fremstille DOF for pænt. Formanden har lystigt fortalt vidt og bredt om sagen i både telefonsamtaler, kredsmøder mv. DOF har heller ikke givet LL mulighed for at tale sin sag, så at sige han har et forspring er måske lige lovlig frisk. I modsætning til dette forum har LL forholdt sig sober. Men ja, lad endelig debatten fortsætte, det er ret underholdende.
Emne: Re: Super forum - elsker det!
Navn: Tid: 10.07.2020 11:32
pp> Apropos nørd - et hurtigt opslag viser, at de 2088 indlæg, som indtil videre er slået op i år, kommer fra 138 forskellige adresser. Så jeg vurderer at der er lidt flere end 20, selvom der nok er nogle som både bruger telefoner og pc ;-)
Emne: Super forum - elsker det!
Navn: ppTid: 10.07.2020 10:28
Folkens jeg har tænkt over det. Og dette forum er totalt i orden og Claus skal da ikke gribe ind. At man kan give ens mening til kende anonymt, er da fint og det kan der være behov for. Forum er ikke mere end hvad det er! Et sted hvor dem der gider kunne diskutere og komme af med frustrationer. Men også et sted hvor dem der faktisk ikke kan/må, kan ytre sig.
Er der ikke omkring 6.000 orienteringsløbere. På forum er der måske 20 aktive, lidt flere lige nu. Så forum er ikke repræsentativ for dansk orientering. Det er mere en tumleplads med fri leg. Og det er helt OK. Synes det er sjovt som stemningen tumler frem og tilbage. Nogle gange er det LL støtterne der får medvind, andre gange er det modstanderne.
Jeg er noget imponeret over at man gider at beregne hvilket landshold der er bedst. Det kan man ikke og I gør det alligevel. I er godt nok nogle nørder, hvor jeg måske kunne synes at man skulle få sig et liv i stedet for.
Det korte og lange, jeg elsker denne tumle plads, som viser et tidsbillede af en lille gruppe af orienteringsløbere, hvor O-sporten godt nok fylder meget i dagligdagen.
HB skal ikke lade sig påvirke af diskussionen, men træffe egne beslutninger. LL har valgt at stille sig offentligt frem og det kan man i sådan sag ikke gøre fra HB’s side. Det giver LL et forspring, men ikke jobbet tilbage.
Alle sammen, fortsæt for gud skyld diskussionen herinde. Elsker at læse på forum.

 Næste 20 indlæg · 

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)