Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 
 ! 
 De seneste 2 indlæg, i omvendt kronologisk rækkefølge:

 Filtreret til 'Afvikling af stævner' (2 indlæg)
Emne: Re: Afvikling af stævner
Navn: Tid: 27.03.2021 12:45
Af https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/omraader/sport-fritid-og-kultur

Fremgår:
Der er ikke noget til hinder for, at der er gengangere mellem personerne i de forskellige tidsforskudte dele af et stævne. Det er imidlertid en forudsætning, at der ikke på noget tidspunkt er flere end 50 personer til stede på samme sted samtidig. Eventuelle gengangere tæller med i det samlede antal personer i alle de tidsforskudte dele af stævnet, som de deltager i.
Emne: Afvikling af stævner
Navn: Ivrig o-løberTid: 26.03.2021 10:14
Nu skal vi snart i skoven og løbe ultralang. Det bliver dejlig at komme til at løbe mod hinanden igen. Men sådan helt generelt, har jeg svært ved at se, hvordan et stævne som dm kan afvikles, så restriktionerne overholdes, men det kan være jeg bare ikke er informeret nok om, hvilke regler der gælder for amatør stævner. Det jeg synes at kunne læse mig frem til er, at alt kan lade sig gøre i grupper af 50 personer. Men når vi kommer over de 50 personer incl. officials, skal stævnet deles op. Dvs. at de 50 personer der er i én gruppe, hvoraf måske 40-45 personer er løbere, ikke må komme i kontakt med andre grupper på 50 personer. I praksis betyder det så, at officials skal udskiftes, hver gang en ny gruppe kommer til. Og samtidig skal man sikre, at løbere fra én gruppe, ikke blandes med en anden gruppe. Især for et stævne som ultralang, vil det i praksis være stort set umuligt at håndhæve, da spredningen på løberne er stor. Målpersonalet skal sikre sig, at de kun tager imod løbere fra én gruppe af 40-45 løbere, hvilket kun er muligt, hvis løberne ikke overhaler hinanden i skoven. Så for at det er muligt, skal man stort set kende løbernes sluttider, før man kan lave startgrupper. Og igen, skal disse startgrupper ikke bandes på parkering, i biler til stævnet osv. Den helt gamle retningslinje om sektionering, hvor man bare skulle sørge for at man ikke var forsamlet flere end forsamlingsforbuddet, gælder vel ikke i denne omgang, så ved stævner må der ikke være nogen form for overlap mellem grupperne á 50 personer.
Er af den overbevisning at orienteringsløb kan gennemføres uden væsentlig smitterisiko. Men vil vi have ryggen fri, hvis politiet dukker op i Sorø Sønderskov?

Er der nogen der vil oplyse mig, hvis jeg tager fejl og har misforstået noget? Hvad er holdningen blandt jer andre? Jeg er ikke ude på at der skal peges fingre af nogen eller diskutere om retningslinjerne er fornuftige eller ej og sætter stor pris på dem der laver stævner. Jeg mangler bare klarhed over, om det vi egentlig gør ud over corona-træninger, er holdbare ift. de gældende retningslinjer. Måske Sorø kan komme med indput her, da de formodentlig har haft fat i relevante myndigheder.

 Skriv et indlæg

 Vis alle (uden filter)