Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.
Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Jeg ved ikke hvilken historiebog du kigger i. TD-støtten har i alle årene siden 2005 (så langt tilbage som årsregnskaberne kan findes i DOF-arkivet) udviklet sig i positiv eller neutral retning indenfor TD-rammeaftalerne, hvilket afspejler en godkendelse af både graden af resultatopnåelse, talentarbejde og vurderet resultatpotentiale på kort og lang sigt. Det lille fald i 2010 var næppe en konsekvens af udeblevne resultater.
Siden 2019 er TD-støtten så faldet med tilsammen 2 mill fordelt på to gange 1 mill (ca).
Det første dyk kan man sige var en naturlig konsekvens af at vores meget dygtige damelandshold lod sig selvpensionere. Her faldt DOF tilbage til et TD-støtteomfang som ligner det vi som forbund har haft siden 90'erne og som nok bedre afspejjler forbundets potentiale hvad angår talentmasse og elitearbejde, så længe arbejdet går godt. Det seneste fald er mere alvorligt da det bliver betragteligt sværere at kæmpe sig tilbage fra ifht TDs støttepræmisser.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: gggeggotbb

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.