Indhold

Forsiden
Forumet
O-snak
Software
Træningsdagbog

Om Orientering.dk
Kontakt os
O-snakmenu

Velkommen til O-snak !

På denne side skrives der om alt muligt, altså ikke kun orientering.
Er dit indlæg af mere saglig karakter opfordres du til at skrive dit indlæg på Forumet.

Skriv et indlæg

Søg i O-snak:



Mener du, at der er et indlæg som burde fjernes? Send en mail til
- skriv hvilket indlæg det drejer sig om (dato og tid for indlægget) samt en grund til hvorfor du mener at indlægget skal fjernes.




Orienteering, map, compass, running, outdoor, fitness, cross-country skiing, mountainbike, mtb, orientering, kort, kompas, løb
O-snakken
 

 Skriv et indlæg


 Felter mærket med * skal angives.

Emne: * 
Besked: * 

  vis indlæg formatteret   |  (brug [] i stedet for <> til at formattere med HTML)

Du svarer på:
Tore> I know og jeg er ikke nødvendigvis helt uenig i dit resonnement. Jeg er blot lidt træt af den evige mantra som hedder at det er for dyrt at løbe o-løb og brugte dit indlæg som afsæt til at få lidt luft.

Atleten> Ja, det er korrekt. Og hvis man har 4 børn koster det 30.000 etc. etc. Det er dyrt at have en familie. Og blot for opysningens skyld: Jeg betegner mig selv som en rimelig aktiv motionist i en familie på 4 hvor alle løber o-løb. Min pointe var nærmere at jeg godt forstår at diverse klubber ikke er interesseret i at være rene filantropiske virksomheder. Hvad der virker fornuftigt for den ene klub kan i øvrigt være helt i skoven for en anden, så det er meget svært at generalisere over hvad der er rimeligt at tage som startgebyr. Afhængig af stævnets karakter fluktuerer f.eks. DOF\'s kortafgifter op og ned, og det er da kun ret og rimeligt at lægge denne afgift over på brugeren. Som bruger ved du reelt heller ikke om den arrangerende klub har haft nogle ekstraordinære udgifter i forbindelse med løbet (til skoven, markleje, parkeringsudgifter eller andet) som selvfølgelig også skal financieres af deltagerne. Det er nu en gang fra tid til anden prisen for at komme til et arrangement som ikke blot ligner de træningsløb som klubberne laver.

Der er mange postulater omkring at folk ikke vil betale et vist beløb for en given aktivitet. Men er det overhovedet undersøgt eller er udsagnene blot et resultat af den danske jeg-synes-også-at-det-er-for-dårligt-at... mentalitet? Forslag: Er der ikke en frisk idrætsstuderende derude et eller andet sted som kan lave en lille rapport omkring den økonomiske smertegrense set fra brugernes side? F.eks. fordelt på forskellige idrætsgrene, forskellige aktivitetstyper indenfor den enkelte idrætsgren, alder, baggrund (socialt og økonomisk) mm.? Det ville være herligt med en reel afklaring fremfor en masse lommefilosofisk gætværk.

Dit navn/alias: * 
Din e-mailadresse:  

Bemærk venligst, at alle indlæg logges, hvilket vil sige at webmaster ved hvem du er, selvom du vælger at optræde anonymt.

For at beskytte mod misbrug af denne side til f.eks SPAM er det nødvendigt at indtaste følgende kodeord præcist nedenfor: qssoneseno

Brug o-snakken med omtanke! Du opfordres selvfølgelig til at stå ved din mening ved at bruge dit rigtige navn når du skriver indlæg, men det er også tilladt at ytre sig uden at andre ved hvem man er. Her gælder de nomale regler for pli, for eksempel ingen ubegrundede personangreb. Indlæg skrevet i reklameøjemed toleres heller ikke. Læs i øvrigt vore Policy.